۱۳۹۶ شهریور ۴, شنبه

سیر قلیه و بادمجان شکم پر


طرز تهیه شکم پر بادمجان گیلان

شکم پر بادمجان ,شکم پر بادمجان , غذای شمالی , غذای گیلانی , غذای محلی گیلانی , خورشت گیلانی , طرز تهیه شکم پر بادمجان , آموزش آشپزی , غذای شمالی , خورش شمالی , خورشت شمالی , غذای گیلانی , غذاهای گیلانی , غذاهای شمالی
بادمجان شکم پر از غذاهای سنتی پرطرفدار گیلانی می باشد که شیفتگان زیادی دارد.

مواد لازم :
  1. بادمجان های متوسط
  2. گوجه فرنگی متوسط
  3. رب انار ترش
  4. گردو سائیده شده
  5. روغن
  6. نمک , فلفل , ادویه
  7. سبزیجات ( چوچاق , نعنا , جعفری , گشنیز )
طرز تهیه :

در مرحله اول بادمجان ها را از وسط به دو قسمت برش زده و به آنها نمک می زنیم,
حالا تک تک بادمجان ها را فشار داده تا آب بادمجان گرفته بشود,
بادمجان ها را درون تابه قرار داده و بر روی حرارت ملایم گذاشته و سرخ می کنیم,
گردو سائیده شده , رب انار ترش , سبزیجات , نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و مواد آماده شده را داخل شکم بادمجان ها میریزیم,
چند عدد گوجه را چهار قاچ و آغشته به مواد می کنیم,
حالا به منظور بخارپز کردن گوجه قاچ و آغشته به مواد را درون قابلمه ای بهمراه مقداری آب میریزیم.
نکته : سبزی خوردن , زیتون و ماست فراموش نشود.

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی

برگ سیر تازه :3 عدد                  
پیاز متوسط :یک عدد                       
تخم مرغ :3 عدد
لپه :یک پیمانه
مرغ یا اردک کوچک :نصف یک عدد 
نمک، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
 
نتیجه تصویری برای طرز تهیه سیر قلیه رشتی
 
1. ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.  لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. 
2. گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید. آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید. 
3. همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند. 
4. وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید. پس از 5 دقیقه می توانید غذا را سرو کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر