طرز تهیه شکم پر بادمجان گیلان
بادمجان شکم پر از غذاهای سنتی پرطرفدار گیلانی می باشد که شیفتگان زیادی دارد.
مواد لازم :
- بادمجان های متوسط
- گوجه فرنگی متوسط
- رب انار ترش
- گردو سائیده شده
- روغن
- نمک , فلفل , ادویه
- سبزیجات ( چوچاق , نعنا , جعفری , گشنیز )
طرز تهیه :
در مرحله اول بادمجان ها را از وسط به دو قسمت برش زده و به آنها نمک می زنیم,
حالا تک تک بادمجان ها را فشار داده تا آب بادمجان گرفته بشود,
بادمجان ها را درون تابه قرار داده و بر روی حرارت ملایم گذاشته و سرخ می کنیم,
گردو سائیده شده , رب انار ترش , سبزیجات , نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و مواد آماده شده را داخل شکم بادمجان ها میریزیم,
چند عدد گوجه را چهار قاچ و آغشته به مواد می کنیم,
حالا به منظور بخارپز کردن گوجه قاچ و آغشته به مواد را درون قابلمه ای بهمراه مقداری آب میریزیم.
نکته : سبزی خوردن , زیتون و ماست فراموش نشود.
طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
برگ سیر تازه :3 عدد
پیاز متوسط :یک عدد
تخم مرغ :3 عدد
لپه :یک پیمانه
مرغ یا اردک کوچک :نصف یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
1. ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند. لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
2. گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید. آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.
3. همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
4. وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید. پس از 5 دقیقه می توانید غذا را سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر