سیرابیج
یا سیرواویج یه خورش محلی استان گیلانه که با برگ سیر خردشده درست میشه.
به طوری که برگ سیر رو یکنواخت با چاقو خرد میکنیم بعد توی تابه میریزیم و
با روغن تفت میدیم. کمی ادویه ( نمک، فلفل و زردچوبه) اضافه میکنیم و بعد
تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و میزاریم ببنده. خورشی هست که به راحتی و در
کمتر از بیست دقیقه حاضر میشه.
برگ سیر یا همون بوته سیر در مناطق مختلف گیلان کاشته و در فصل بهار در بازار ها به فروش میرسه. که این موقع برگ سیر هم تازه و هم خوشعطره. از برگ سیر علاوه بر سیرابیج توی خورش سیرقلیه هم استفاده میشه.
![خورش سیرابیج یا سیرواویج](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2886-540x685.jpg)
خورش سیرابیج یا سیرواویج
![بوته های سیر](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2851-540x624.jpg)
بوته های سیر
برگ سیرهارا به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخت خورد میکنیم،سعی کنین که ریز و یکنواخت خورد بشه تا خورش فرم بهتری داشته باشه
![شستشوی برگ سیرها](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2856-540x675.jpg)
![تفت دادن برگ سیرها](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2858-540x601.jpg)
تفت دادن برگ سیرها
توجه داشته باشین که در این مرحله برگ سیرهارو باید داخل روغن فقط تفت بدیم،نه اینکه سرخ کنیم
زردچوبه رو فقط مقداری اصافه میکنیم که کمی رنگ به برگ سیرها بده
![اضافه کردن نمک و فلفل سیاه](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2863-540x632.jpg)
نمک و فلفل رو به مقدار کم اضافه میکنیم(اضافه کردن فلفل بستگی به ذائقه شما داره)
تخم مرغ هارو یک به یک داخل تابه ریخته و هم میزنیم
![بسته شدن تخم مرغ ها و حاضر شدن خورش](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2867-540x572.jpg)
این خورش که از غذاهای شمالی است رو میتونین با انواع مخلفات گیلانی از جمله کال کباب و سبزی محلی و کته زعفرونی یا نان میل کنین.
برگ سیر یا همون بوته سیر در مناطق مختلف گیلان کاشته و در فصل بهار در بازار ها به فروش میرسه. که این موقع برگ سیر هم تازه و هم خوشعطره. از برگ سیر علاوه بر سیرابیج توی خورش سیرقلیه هم استفاده میشه.
![خورش سیرابیج یا سیرواویج](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2886-540x685.jpg)
خورش سیرابیج یا سیرواویج
مواد لازم جهت تهیه خورش سیرابیج
- برگ سیر : ۲ دسته
- تخم مرغ : ۲ عدد
- روغن : به مقدار لازم
- نمک ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم
![بوته های سیر](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2851-540x624.jpg)
بوته های سیر
![شستشوی برگ سیرها](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2856-540x675.jpg)
شستشوی برگ سیرها
برگ سیرهارو بعد از خورد کردن قشنگ شست و شو میدیم![تفت دادن برگ سیرها](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2858-540x601.jpg)
تفت دادن برگ سیرها
زردچوبه رو فقط مقداری اصافه میکنیم که کمی رنگ به برگ سیرها بده
![اضافه کردن نمک و فلفل سیاه](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2863-540x632.jpg)
اضافه کردن نمک و فلفل سیاه
تخم مرغ هارو یک به یک داخل تابه ریخته و هم میزنیم
![بسته شدن تخم مرغ ها و حاضر شدن خورش](https://www.2nafare.com/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2867-540x572.jpg)
بسته شدن تخم مرغ ها و حاضر شدن خورش
وقتی تخم مرغ ها به خورد سیرها رفت خورشمون آمادستاین خورش که از غذاهای شمالی است رو میتونین با انواع مخلفات گیلانی از جمله کال کباب و سبزی محلی و کته زعفرونی یا نان میل کنین.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر