۱۳۹۶ شهریور ۱۳, دوشنبه

باقالی خورشت رشتی

طرز تهیه باقالا قاتق غذای گیلانی - غذای گیاهی

سایت آشپزیبخش غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی
در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد طرز تهیه باقالا قاتق غذای گیلانی ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته غذای گیاهی از سایت آشپزی آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید
طرز تهیه باقالا قاتق غذای گیلانی
باقالا قاتق,آموزش باقالا قاتق,خورش باقالا قاتق

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی

مواد لازم باقالی قاتق برای چهار نفر :

مواد لازماندازهمقدار / کالری
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلارشتی)100 گرم100 گرم / 160کالری
شوید(شبت) خشک2 قاشق غذاخوری100 گرم / 253کالری
سیر3 الی 4 حبه100 گرم / 120کالری
تخم مرغ2 عدد100 گرم / 147کالری
روغن2 قاشق غذاخوری100 گرم / 0 کالری
آب2 لیوان100 گرم / 0 کالری
زردچوبه,نمک وفلفلبه میزان دلخواه100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه باقالی قاتق :
*. به نقل از آکاایران : ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده.
*. سپس باقالی و سیر.خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم.بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد.
*. 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغ ها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد وتخم مرغ ها ببندد.

نکات مهم :
*. تخم مرغ ها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.بجایسیر.خشک هم می توان از برگ سیر.تازه خرد شده استفاده نمود. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.

*. به طور طبیعی تنظیم کننده انسولین به حساب می آید.
*. ناراحتی های مربوط به قاعدگی را برطرف می کند.
*. برای درمان ناراحتی های تنفسی موثر است.
*. آنتی اکسیدان موجود در آن با سرطان مقابله می کند.
*. با اثر وابسته به مقدار مصرف باعث کاهش کلسترول تام،کاهش LDL ، افزایش HDL و کاهش تری گلیسرید TG می گردد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر