۱۳۹۶ شهریور ۱۵, چهارشنبه

شیشلیک کباب

شیشلیک از جمله غذاهای سنتی آذربایجان است ، « شیشلیک» واژه ای ترکی و به معنی « به سیخ کشیدنی » است .
در آذربایجان چندین نوع کباب و شیشلیک وجود دارد
که از انواع مختلف گوشت چرخ کرده یا خرد شده‌ی گاو، مرغ، ماهی و سبزیجاتی مثل فلفل، پیاز، قارچ و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود.


مواد لازم :

برای هر نفر ۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی
پیاز : یک عدد
جعفری : ۱۰ گرم
ریحان : ۱۰ گرم
سماق : ۳ گرم
نمک و ایستی اوت ( فلفل سیاه ) : به مقدار کافی

طرز تهیه شیشلیک:

برای تهیه کباب شیشلیک گوشت ها را به قطعات ۳۵-۴۰ گرمی خرد نمایید
بهتر است گوشت از ناحیه ران یا کمر گوسفند باشد. [ ماهیچه یا راسته خالص ]
از یک شب قبل گوشت ها را در ظرفی ریخته و آنها را در پیاز و نمک و فلفل سیاه بخوابانید ، و در یخچال قرار دهید.
فردای آنروز گوشت ها را به سیخ بکشید.
منقل را روشن کنید ، زغال ها باید خوب سرخ شده باشند ، سیخ های کباب را روی زغال بگذارید اما آن را باد نزنید ، باد زدن زغال سبب خواهد شد که گوشت مغز پخت نشود و تنها لایه رویی آن سریع تر سرخ شود ، پس اجازه دهید آرام آرام بپزد.
معمولا زمان لازم برای مغز پخت شدن گوشت ها حدود ۲۰-۳۰ دقیقه است.
کباب را در بشقاب به همراه لیمو، ریحان و جعفری ، ایستی اوت (فلفل سیاه ) ، پیاز حلقه شده و نمک سرو نمایید .
در فصل تابستان می توان در کنار شیشلیک ۱۰۰ گرم گوجه سرخ شده روی ذغال نیز افزود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر